Politics

La sentencia del Supremo sobre el español en la escuela es la prueba del algodón de los totalitarios

Als que, per cert, no els interessa res ni el català ni els catalans.

No, lo único que les interesa es adorar a su idolete, Lanació que se han construido en sus enfermizas mentes y que poco tiene que ver con la Cataluña real, la nostra, la dels nostres pares i avis.

Porque lo que ha dicho el Supremo… ¡qué bestia! Que en Cataluña los niños deben recibir el 25% de sus clases en español, en la lengua mayoritaria de Cataluña y que además es lengua cooficial. Terrible, ¿no? Algo inaudito que no sucede en ningún lugar del mundo. Ciertamente es injusto, porque debería ser al menos el 50%, malgrat que lo que nosaltres volem és que siguin els pares los que elijan lo que quieren para sus hijos, que para algo son suyos. Ai no, perdó, que són de la Gene.

Lógico que los totalitarios más totalitarios de entre los supremacistas lazis hayan saltado automáticamente. Como nuestro añorado racisTorra (que ara es dedica a cobrar una milionada dels nostres impostos fins el dia que hagi de deixar aquesta terra oprimida):

Y es que como bien dice Joan-Francesc Pont, pasar de una asignatura en español a dos parece ser una debacle cósmica:

Y es que ya lo decía la propaganda nacionalista, «Per un país de tots, la escola només en la meva llengua… i que es fotin els catalans hispanoparlants«:

Un altre hiperventilat taliban a qui la prova del cotó deixa en evidència (però ja enganyava a molts poquets) és en Jordi Amat. Ai, Jordi! Com és que no recordes el que fa, per exemple, l’Institut Cervantes (i ens consta que ho saps perfectament) pel català, o el que fan les ambaixades espanyoles també per la nostra llengua menys parlada? Com diu en Juan Claudio de Ramón, no cal que deixis en evidència les teves mancances de forma tan cridanera.

Però la gran pregunta és la que fa en Josep Manel Silva:

Potser és que laimmersió u ofec lingüístic no és pas cap ajuda per la llengua catalana, sinó només una eina al servei del nacionalisme. Y que por eso el español se está convirtiendo en la lengua de libertad en Cataluña.

Dolça i totalitària Catalunya…

 Categories: LlenguaLibre

Tags: Joan-Francesc Pont, Jordi Amat, Josep Manuel Silva, Juan Claudio de Ramón, lengua catalana, Quim Torra, racisTorra

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.