Politics

¿Por qué no hay banderas españolas en los mítines del PP en Andalucía?

Home Huid del nacionalismo ¿Por qué no hay banderas españolas en los mítines del PP en Andalucía?

Els del PP plurinacional juguen a ser CiU a totes les regions espanyoles.

El sábado en la Alcazaba de Málaga el PP montó un acto electoral.

Hi era l’Elías Bendodo (Bientonto para los dolços), el nº3 del PP que dice que España es un «estado plurinacional», perquè per a ell Andalusia és una nació:

También el alcalde de Málaga, Paco de la Torre, que lucía una extraña chapita circular de colorines. No eren pas els colors d’Andalusia o d’Espanya, sinó de l’Agenda 2030 que ningú no ha votat i que ens van imposant las poderosas élites globales. Paco se debe sentir muy guay y poderoso:

Estas son las únicas banderas que podían verse en el mitin (hi havia només una d’espanyola i una del PP que no surten a les fotos):

La vista cenital no deixa dubtes. Una concentració artificial de banderes andaluses a prop d’on seien els parlants, pensada per sortir als mitjans:

Aquestes eren les úniques banderes que es veien als mitins de CiU al novembre de 2010:

Ya sabemos cómo va esto: las banderas las traen los organizadores del partido, y retiran las que no quieren que salgan por la tele.

No, no tenim res contra la bandera andalusa, però això ja ho hem vist. Y no. No nos gusta nada este PP plurinacionalista que s’avergonya de la senyera de tots.

Dolça i enganyada Espanya…Categories: Huid del nacionalismo

Tags: Andalucía, PP

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close