Politics

Terradellas, el emisario de Puigdemont en el Kremlin, se reúne con kapos lazis para crear otro partido nacionalista

Home Huid del nacionalismo Terradellas, el emisario de Puigdemont en el Kremlin, se reúne con kapos lazis para crear otro partido nacionalista

La reichpubliqueta de Can Pixa.

El pasado 29 de mayo en Sant Cugat se reunieron representantes de partidos nacionalistas como el Front Nacional de Catalunya y Aliança Catalana, exdirigentes de Junts x Catalunya, y directivos de la ANC. Hablaron de cómo crear un nuevo «espai polític» porque se sienten traicionados por JxC, CUP y ERC.

¿Quién estaba? Lo cuenta Nació Digital:

«Entre els presents, a més de militants i dirigents de les formacions ultres com ara Enric Gregori o Jordi Casacuberta, hi havia Santiago Espot, de Catalunya Acció; Jaume Marfany, exdirigent de l’ANC; Àngels Folch, exdirigent de l’ANC i de l’Assemblea de Representants del Consell per la República; Joan Manuel Ximenis, exregidor de la CUP; Víctor Terradellas, exdirigent de CDC i de Junts; Albert Pont, cap de llista del FNC i president del Cercle Català de Negocis; Joan Matamala, impulsor de Junts i molt proper a Carles Puigdemont; o Jordi Roset, de Petrolis Independents i soci de Joan Canadell». 

Matamala y Terradellas son muy próximos al Motxo. Seguramente cumplen el encargo de crear un nuevo partido lazi que pueda enfrentarse al próximo bipartito ERC+PSC.

Mola.

Dolça i partida Catalunya…

 Categories: Huid del nacionalismo

Tags: Carles Puigdemont, Víctor Terradellas

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close